Kuinka saapua

Kauppakeskus Duo Tampereen Hervannassa

Kauppakeskus DUO sijaitsee keskellä Tampereen suurinta lähes 25.000 asukkaan ja opiskelijan kaupunginosaa Hervantaa. Hervanta on Tampereen kaakkoinen kaupunginosakeskus. Vuonna 2003 Hervanta valittiin Helsingin Sanomien Kansallisessa lähiövertailussa Suomen parhaimmaksi lähiöksi.

DUO sijaitsee Hervannan liikenteellisten pääväylien, Hervannan valtaväylän ja Insinöörinkadun, rajaamalla keskusakselilla.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta DUOn saavuttavat helposti sekä autoilevat, kävellen tai pyöräillen että julkisin kulkuvälinein liikkuvat asiakkaat.

Pysäköinti on vaivatonta joko DUOn edustalla oleville pysäköintialueille tai keskuksen alla olevaan maanalaiseen pysäköintihalliin.

Osoite navigaattoriin: Pietilänkatu 2.

Kauppakeskus Duon sijaintia voi tarkastella myös Eniron karttapalvelusta.

Julkinen liikenne

Kauppakeskus DUO sijaitsee Tampereen Hervannassa, johon pääset myös lukuisilla Tampereen joukkoliikenteen bussilinjoilla, vain muutaman askeleen päähän Kauppakeskus DUOsta.

Tampereen joukkoliikenteen bussilinjojen aikataulut löydät osoitteesta:
www.tampere.fi/joukkoliikenne

Kauppakeskus DUOn osoite on Pietilänkatu 2, Tampere.
 

Pysäköinti

Näin pääset DUOon

Kauppakeskus DUO sijaitsee keskellä Tampereen suurinta lähes 25.000 asukkaan ja opiskelijan kaupunginosaa Hervantaa. Hervanta on Tampereen kaakkoinen kaupunginosakeskus. DUO sijaitsee Hervannan liikenteellisten pääväylien, Hervannan valtaväylän ja Insinöörinkadun, rajaamalla keskusakselilla.

Pysäköinti DUOssa

DUOssa on 300 lämmintä ja tilavaa parkkipaikkaa sekä noin 80 paikkaa ulkona. Hallipaikat ovat maksuttomia ensimmäisen tunnin ajan. Pysäköintihalliin pääset kätevästi sekä Hervannan valtaväylän että Insinöörinkadun puolelta. Pysäköintihallin maksimikorkeus autoille on 2,10m. Pietilänkadun puolelta löytyy myös 80 pysäköintipaikkaa ulkoa, jotka ovat tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Lisätietoja DUOn pysäköinnistä: www.finnpark.fi