Yhteystiedot

Kauppakeskus Duo – niin lähellä että kannattaa käydä kauempaakin

Avaa kartta

 

DUOssa voit nauttia vapaa-ajasta ja ostosten tekemisestä miellyttävästi, kiireettömässä ympäristössä. DUOsta löydät kaiken tarvitsemasi samasta talosta; kahvila, ravintoloita, pukeutumisen liikkeitä, päivittäistavaroita, useita erikoisliikkeitä ja palveluja.

Kauppakeskus DUO tarjoaa jokaiselle jotakin, helposti ja lähellä. Liikkeet sijaitsevat lähellä toisiaan ja käytävillä on tilaa kulkea. Runsaan paikoitustilan ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Tampereen Hervantaan on helppo tulla kauempaakin.

Kauppakeskus DUO sijaitsee Tampereen Hervannassa, aivan Hervannan liikenteellisten pääväylien, Hervannan valtaväylän ja Insinöörinkadun, rajaamalla alueella.

Yhteystiedot

Kauppakeskus DUO

Pietilänkatu 2, 33720 Tampere
Infopiste: (R-kioski) 050 572 7277

Puhelimitse ma-pe 8-16

Vartiointi/Securitas       

Puh. +358 40 653 1113

 

Löytötavarat

Suomen löytötavarapalvelu

Satakunnankatu 31
33210 Tampere

Puhelinpalvelu
0600 03394
(1.98€/min+pvm)

www.loytotavara.net

 

Pysäköinti DUOssa

Tiesitkö, että DUOssa on 300 lämmintä ja tilavaa parkkipaikkaa sekä lisäksi n. 80 paikkaa ulkona.

Pysäköintihalliin pääset sekä Hervannan valtaväylän että Insinöörinkauden puolelta. Pysäköintihallin maksimikorkeus autoille on 2.10 m. Hallipaikat ovat maksuttomia ensimmäisen tunnin ajan.

 

Pysäköintitilat ovat avoinna:

Ark. 06.30-22

La 07.30-22

Su 09.30-22

 

Pietilänkadun puolella on 80 ulkopysäköintipaikkaa lyhytaikaiseen pysäköintiin.

Lisätietoa pysäköinnistä »

 

Julkiset liikennevälineet

Kauppakeskus DUO sijaitsee Tampereen Hervannassa, johon pääset paitsi henkilöautolla myös lukuisilla Tampereen kaupungin liikennelaitoksen bussilinjoilla, vain muutaman askeleen päähän Kauppakeskus DUOsta. Sinulle sopivat aikataulutiedot löydät reittioppaasta (laita määränpääksi Pietilänkatu 2).

Lisätietoa julkisista liikennevälineistä »

 

Yleisö WC

Yleisö WC sijaitsee DUOn 1.kerroksessa, kauppakeskuksen Hervannan valtaväylän puoleisen sisääntulon luona.

 

020 alkuisen puhelun hinta:
• kiinteästä verkosta 8,21 snt/puh + 6,90 snt/min
• matkapuhelimesta 8,21 snt/puh + 14,90 snt/min
• ulkomailta ko. maan ulkomaanpuhelumaksu

Kierrätyspisteet

Kauppakeskus Duon lähin kierrätyspiste sijaitsee pullonpalautusautomaatin yhteydessä lähellä asiakasvessoja Hervannan Valtaväylän sisäänkäynnin luona. Siellä voitte kierrättää putkilamput, pienet sähkölaitteet, paristot ja pien akut el-lamput ja LED-Lamput. Lähin kierrätyspiste muille jätteille löytyy Nekalan jäteasemalta (Viinikankatu 42B, puh. 03 240 5482). Nekalan jäteasema ottaa vastaan kodin ongelmajätteet, lajitellut hyötyjätteet sekä iso sähkö- ja elektroniikkaromun. Aukioloajat löytyvät Pirkanmaan jätehuollon sivulta.

Hyötyjätepisteet sijaitsevat pääasiassa toreilla ja kauppojen pihoissa. Pisteisiin voi viedä muun muassa lasia, paristoja, pienmetallia, paperia ja keräyskartonkia.

Repe-ongelmajäteauto ja Romu-metallinkeräysauto kiertävät kahdesti vuodessa keräämässä kyytiinsä kodin ongelmajätteet ja metalliromut. Hyötyjätepisteiden sijainnin sekä Repen ja Romun aikataulut löydät Pirkanmaan jätehuollon sivuilta.

Pirkanmaan Jätehuolto Oy
Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n tehtäviä on jätteiden keräys, kuljetus, käsittely, loppusijoitus, jäteneuvonta ja jätehuollon kehittäminen. Sen omistaa 18 kuntaa.
http://www.pirkanmaan-jatehuolto.fi/